Laura Kinderkleding

Laurakinderkleding.nl is een webwinkel die baby- en kinderkleding verkoopt onder andere van de bekende merken; Jottum, BamBam, Lot & Binc, Strass, Petit Bateau, IKKS Junior, Absorba, Ducky Beau. LauraKinderkleding.nl heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Doordat de fysieke winkel een groot succes is, is destijds een webshop opgericht om klanten in Nederland en België eveneens te laten genieten van de goede service en het advies van Laura Kinderkleding.

LauraKinderkleding.nl rekent geen verzendkosten bij bestellingen boven €75,00 en de levering van de bestelling vindt binnen 24 uur plaats.De klantenservice van LauraKinderkleding.nl is goed bereikbaar en geven graag advies. Kleding wordt door hen gecombineerd of opgemeten wanneer klanten hierom vragen.

LauraKinderkleding.nl biedt eveneens de mogelijkheid tot sparen voor extra kortingen. Dit betreft het unieke spaarsysteem waarbij vaste klanten een extra korting kunnen krijgen op een kledingstuk naar keuze. LauraKinderkleding.nl heeft een aantal veilig geaccepteerde betalingssystemen die zichzelf wijze en in de loop van de tijd zichzelf bewezen hebben. Om het zekerheidsgevoel verder te vergroten heeft LauraKinderkleding.nl een lidmaatschap bij de thuiswinkel waarborg en handelen zij volgens de voorgeschreven code.

Contact Laura kinderkleding:

Telefoon: 076 - 5652233
E-mail: Naar het contactformulier

Website: www.laurakinderkleding.nl