Kleertjes.com

Kleertjes.com voor baby-, kinder- en positiekleding!

In 2003 is Kleertjes.com opgericht. Ze bieden meer dan 100 merken aan via hun professionele webwinkel. U kunt er kleren kopen uit vorige, maar ook uit nieuwe collecties. In 2012 zijn ze ook positiekleding aan gaan bieden. Naast kleding kunt u er ook terecht voor schoenen, nachtmode, ondergoed en accessoires. De kleding wordt aangeboden vanaf maat 44 tot maat 188. Dus ook voor de allerkleinsten, premature kindjes, kunt u bij Kleertjes.com terecht. De positiekleding is er in maat 32 tot maat 50.

Er is een groot aanbod, dat u eenvoudig kunt verkleinen door uw wensen, maat, kleur en soort aan te geven in de zoekmodule. Als u een bestelling geplaatst heeft, kunt u deze gemakkelijk betalen via IDeal, acceptgiro of creditcard. Voor de Belgische klanten zijn er ook diverse betaalmogelijkheden. De kleding wordt over het algemeen binnen 24 uur bij u thuis bezorgd. Als de kleding niet helemaal naar wens is, dan mag u deze kosteloos retour zenden als u kiest voor het verkrijgen van een waardebon.

Kleertjes.com is één van de uitgebreidste kinderkleding webwinkels in Nederland. U vindt er veel bekende merken en door het grote aanbod zit er bijna altijd wel iets voor u tussen!

Contact Kleertjes.com:

Telefoon: +31 (0)314-320100
E-mail: service@kleertjes.com

Website: www.kleertjes.com